GTA 5 op de XBOX 360 is nog leuker met deze cheats

Rockstar Games heeft met GTA 5 onder meer wederom een klassieker uitgebracht. Talloze spelers vermaken zich dagelijks kostelijk met dit knotsgekke spel. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen manier van spelen. Het spel is online erg populair. En er is natuurlijk ook een uitgebreide storyline met erg veel missies die je kunt voltooien. Toch zullen veel mensen vooral aan chaos en vernietiging denken wanneer ze de naam GTA 5 horen. Het opbouwen van je wanted level en vervolgens wegkomen van de politie is waarschijnlijk het meest kenmerkende aan GTA. Bezitters van een XBOX 360 zullen zonder meer blij zijn dan GTA 5 ook op hun favoriete console beschikbaar is.

Zij kunnen meedoen aan de chaos die GTA 5 is. Met een paar handige cheat codes is het nog makkelijker om de hele start kort en klein te slaan en te schieten. Bovendien is de politie een stuk makkelijker te bevechten. Boven alles draait GTA 5 op de XBOX 360 om de pure fun. En met de onderstaande cheats zorg jij ervoor dat je nog meer uit het spel haalt.

 

Ontkom aan de politie op pure snelheid in GTA 5

De eerste cheats in deze lijst zijn misschien niet de meest voor de hand liggende. Maar ze geven je wel een eerlijke kans om de politie te bevechten, zelfs op de hogere wanted levels. Je hebt namelijk geen auto meer nodig als je kilometers kunt rennen met de snelheid van Usain Bolt op de 100 meter. Deze mogelijkheid krijg je door deze code in te voeren: Y, Links, Rechts, Rechts, LT, LB, X.

GTA 5 speelt zich natuurlijk ook voor een deel op het water af. Snel kunnen zwemmen is daarom geen overbodige luxe. Voer deze code in: Links, Links, L1, Rechts, Rechts, R2, Links, L2, Rechts en je zult je pijlsnel kunnen voortbewegen in het water.

 

Alle wapens die je hebben wilt in GTA 5 op de XBOX 360

Zonder wapens is het lastig om het tegen het leger op te nemen. Met een mooi arsenaal is het spel bovendien een stuk leuker. Alle wapens zelf vrijspelen is een hels karwei waar lang niet iedere speler op zit te wachten. Voer de volgende code in en je krijgt ze zo in je schoot geworpen: Driehoek, R2, Links, L1, X, Rechts, Driehoek, Onder, Vierkant, L1, L1, L1.

Het is ook niet gek om altijd over de skills van de karakters in het spel te beschikken. Dat doe je op de XBOX 360 met de volgende combinatie van knoppen: A, A, X, RB, LB, A, Rechts, Links, A.

 

Wordt onsterfelijk met deze cheat

Onsterfelijkheid is wellicht het meest nuttige als een half leger op je staat te schieten. In GTA 5 op de XBOX 360 kun je 5 minuten onsterfelijk worden met de volgende cheat: Rechts, A, Rechts, Links, Rechts, RB, Rechts, Link, A, Y. Het is daarnaast mogelijk om je healt en armor weer helemaal aan te vullen met deze code: B, LB, Y, RT, A, X, B, Rechts, X, LB, LB, LB.