Cheats voor GTA 5 op de PS4

GTA is een mateloos populaire serie games. Elk deel is nog beter dan de vorige en dat weten fans te waarderen. GTA 5 is niet voor niets een van de meest verkochte games van de afgelopen jaren. Het leuke aan het spel is dat je zelf kan weten hoe je het speelt. Je hebt een hele wereld die je kunt ontdekken en talloze karakters brengen het geheel tot leven. De online modus wordt door veel mensen gespeeld. Maar ook offline is er ontzettend veel te beleven. Voor veel spelers blijft het vechten en wegkomen van de politie het allerleukste.

Dat kun je uiteraard zonder cheat codes doen. Maar dan ben je sterk in het nadeel en kost alles een stuk meer tijd. Als je voor je plezier speelt is het gebruik van cheats daarom helemaal geen gek idee. Rockstar Games komt hun spelers altijd tegemoet. Zij weten dat een grote groep spelers het graag met cheats speelt. Daarom zitten er in GTA 5 wederom cheats waarmee je het leven iets makkelijker kan maken.

 

Wordt onsterfelijk GTA op de PS4 of kies voor maximum health en armor

Niet meer dood kunnen is in vrijwel elk spel de krachtigste cheat. Ook in GTA 5 op de PS4 is het mogelijk om ervoor te zorgen dat jouw karakter niet meer dood kan. Deze cheat code duurt alleen slechts 5 minuten. Daarna zul je hem opnieuw in moeten voeren. Op de PS4 dien je de volgende combinatie in te voeren: Rechts, X, Rechts, Links, Rechts, R1, Rechts, Link, X, Driehoek.

Het hebben van maximum health en armor is natuurlijk ook een erg handige manier om in leven te blijven. Daarvoor dien je deze knoppen in te drukken: Cirkel, L1, Driehoek, R2, X, Vierkant, Cirkel, Rechts, Vierkant, L1, L1, L1.

 

Krijg alle wapens tot je beschikking en mik in slow motion

De wapens in GTA 5 op de PS4 zijn grandioos. Je wilt ze waarschijnlijk graag allemaal tot je beschikking hebben. Dat doe je met de volgende combinatie van knoppen: Driehoek, R2, Links, L1, X, Rechts, Driehoek, Onder, Vierkant, L1, L1, L1. Hiermee heb je de vuurkracht om de politie en het leger te lijf te gaan. Het wordt nog makkelijker als je meer tijd krijgt om te mikken.

Met deze combinatie: Vierkant, L2, R1, Driehoek, Links, Vierkant, L2, Rechts, X mik jij in het vervolg in slow motion.

 

Herlaad je skills en beweeg sneller in GTA 5

Als je sneller kunt lopen en zwemmen ben je in het voordeel. Je hebt zelfs geen boot meer nodig als je deze combinatie invoert: Links, Links, L1, Rechts, Rechts, R2, Links, L2, Rechts. Als je wilt kunnen rennen met de snelheid van een auto dan is de onderstaande code iets voor jou: Driehoek, Links, Rechts, Rechts, L2, L1, Vierkant.

Zoals je waarschijnlijk is opgevallen blijft het spelen van GTA 5 een uitdaging, zelfs met cheats. Dat komt met name omdat je de code voor onsterfelijkheid elke 5 minuten in moet voeren.