Speel GTA 5 op de PS3 met deze cheats

Eigenaren van een PS3 zijn erg blij dat GTA 5 ook nog op dit platform te spelen is. Het zal naar alle waarschijnlijkheid het laatste deel zijn dat op de PS3 wordt uitgebracht. De console is eenvoudigweg niet krachtig genoeg om de nieuwste games te kunnen draaien. Bovendien is de verwachting dat de PS5 eind 2020 uitkomt. GTA 5 is een geweldige iteratie uit een serie die een hele generatie gamers heeft beïnvloed. Met de juiste cheats kun je de spelervaring verrijken. Vooral wanneer je een speler bent die GTA 5 vooral speelt om zo veel mogelijk chaos te veroorzaken.

Zonder cheats wordt het al vrij snel lastig om het alleen op te nemen tegen een overmacht aan politieagenten en op een gegeven moment zelfs soldaten. Het is dus niet voor niets dat een groep spelers ervoor kiest om cheats te gebruiken. Gelukkig heeft Rockstar Games er ook deze keer weer voor gekozen om de meest belangrijke cheats in het spel te stoppen. Bovendien zul je nog steeds je best moeten doen om al je vijanden de baas te zijn.

 

Krijg alle skills en wapens tot je beschikking in GTA 5 op de PS3

Zonder wapens kom je niet ver. Zeker niet wanneer de autoriteiten met automatische wapens en legervoertuigen op je beginnen te schieten. Je kunt natuurlijk alle wapens op eigen kracht proberen te verzamelen. Maar dat is veel werk en daar heeft lang niet iedereen zin in. Gelukkig kun je door een paar knoppen op je controller in te drukken alle wapens unlocken.

Daarvoor dien je deze combinatie in te voeren: Driehoek, R2, Links, L1, X, Rechts, Driehoek, Onder, Vierkant, L1, L1, L1. Het wordt natuurlijk nog leuker als je daarnaast ook nog eens alle skills die het spel rijk is vrij kunt gebruiken. Voer de volgende combinatie in om het balkje voor skills weer helemaal op te laden: X, X, Vierkant, R1, L1, X, Rechts, Links, X.

 

Wordt onsterfelijk of krijg maximum health en armor

Je kunt echt onoverwinnelijk worden in GTA 5 op de PS3. Tenminste, voor 5 minuten. Want dat is hoe lang de volgende cheat code duurt: Rechts, X, Rechts, Links, Rechts, R1, Rechts, Link, X, Driehoek. Hierdoor blijf je op sommige momenten toch kwetsbaar en is het belangrijk dat je goed plant. Want het is helemaal niet zo makkelijk om deze combinatie snel in te voeren als de kogels je om de oren vliegen.

Het is naast onsterfelijk worden ook mogelijk om je armor en health weer aan te vullen. Dat doe je door deze combinatie in te voeren: Cirkel, L1, Driehoek, R2, X, Vierkant, Cirkel, Rechts, Vierkant, L1, L1, L1.

 

Kom weg van de politie door sneller te rennen en te zwemmen

Je zult in veel gevallen moeten maken dat je wegkomt in GTA 5 op de PlayStation 3. Dat gaat uiteraard een stuk makkelijk als je sneller bent. Ren als de wind door deze knoppencominatie in te voeren: Driehoek, Links, Rechts, Rechts, L2, L1, Vierkant.

Als je ook ongelooflijk snel wilt kunnen zwemmen, dan dien je de volgende cheat in te voeren: Links, Links, L1, Rechts, Rechts, R2, Links, L2, Rechts.