Cheats voor GTA 5 op de PC

De serie GTA gaat al een hele generatie mee. Inmiddels zijn de toe aan het vijfde deel en deze is ook gewoon op de PC beschikbaar. De online modus is onder andere erg populair en wordt door talloze gamers met veel plezier gespeeld. Daarnaast kun je natuurlijk ook het verhaal doorlopen en elke missie proberen te voltooien. Natuurlijk is GTA 5 ook met name een game die je puur voor het plezier speelt.

De games hebben veel faam gekregen omdat je op een ongekende manier chaos in je omgeving kunt veroorzaken. Dat zal er toe leiden dat de politie met man en macht achter je aankomt. Het is altijd lastig om die helemaal in je eentje te bestrijden. Vooral omdat ze met steeds meer manschappen en zwaarder materieel achter je aankomen.

Met een paar handige cheats zorg jij ervoor dat je het op kunt nemen tegen wie er ook maar op je afkomt. Dat is ideaal als je gewoon even als een bezetene om je heen wilt schieten. En uiteindelijk is dat toch wel waar GTA 5 om draait.

 

Zo voer je cheats op de PC in

Om cheats in te voeren bij GTA 5 op de PC dien je uiteraard speciale codewoorden te kennen. Deze voer je vervolgens in het tekstbalkje in. Die open je door op het knopje naast de 1 op je toestenbord te drukken, de tilde: ~.

 

Wordt onsterfelijk in GTA 5 op de PC

Zoals bij de meeste games is onsterfelijk zijn in GTA 5 op de PC ongelooflijk handig. Er zit echter wel een limiet aan. Want na 5 minuten zul je de cheat opnieuw in moeten voeren. Open de tekstbalk en voer het woord PAINKILLER in. Je zult dit wel elke 5 minuten moeten herhalen, want dat is hoe lang de onsterfelijkheid duurt. Als je jouw healt en armor weer op maximaal wilt zetten, dan kan dat. Dat doe je door TURTLE in te typen.

 

Sneller rennen en zwemmen in GTA 5

Je kunt er ook voor kiezen om eenvoudigweg weg te komen van de politie. Als je ongelooflijk snel wilt kunnen rennen, dan dien je CATCHME in te voeren. Wanneer je ook in het water ongrijpbaar wilt zijn, dan voer je GOTGILLS in. Zoals je misschien is opgevallen zijn de cheats op de PC vrij makkelijk in te voeren en zijn de woorden bovendien gerelateerd aan de ability die ze opleveren. Hierdoor kun je ze waarschijnlijk vrij eenvoudig onthouden.

 

Alle wapens on onbeperkt skills gebruiken in GTA 5

Met de juiste wapens kun je elke tegenstander verslaan. Jammer genoeg heb je die in GTA 5 op de PC lang niet altijd tot je beschikking. Tenzij je het woord TOOLUP invoert. Hiermee krijg je namelijk elk wapen tot je beschikking en bovendien een hele hoop munitie. Het is natuurlijk ook niet gek als je onbeperkt je speciale skill kunt gebruiken. Dat krijg je voor elkaar door het woord POWERUP in te typen.