GTA 5 Gameplay Trailer

GTA 5 Gameplay Trailer

Een nieuwe trailer voor GTA 5 toont voor het eerst hoe het is om de game te spelen. De nieuwe GTA heeft drie hoofdpersonages, te zien is hoe die samenwerken.

Tijdens het spelen van GTA 5 kan er worden gewisseld van karakter. Dat is in de trailer onder andere te zien tijdens een bankoverval. Terwijl een personage binnen een flatgebouw wat mensen onder schot houdt, kan gewisseld worden met een handlanger die verderop dekking biedt. Hierbij kan gekozen worden voor verschillende aanpakken.

httpv://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI

Bezigheden

Naast het spelen van de hoofdmissies kunnen karakters ook auto’s tunen, kleding kopen, golfen, tennissen, wielrennen, basejumpen diepzeeduiken en zelfs jagen op wilde dieren. Met geld dat spelers verdienen met overvallen en diefstallen kunnen naast onder andere auto’s ook aandelen en vastgoed worden gekocht.

Multiplayer

Aan het einde van de trailer wordt nog kort geplaagd met wat beelden uit de langverwachte multiplayer-modus van GTA 5. Een karakter kijkt uit over fiectieve stad Los Santos, waarin tal van andere spelers online tegen en met elkaar spelen.

Online kunnen spelers kennelijk nog steeds gebruik maken van voertuigen als gevechtsvliegtuigen. Ontwikkelaar Rockstar zegt later meer bekend te maken over de multiplayermodus. De nieuwe game komt op 17 september uit voor de Playstation 3 en de Xbox 360.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>